KOCAELİ / İZMİT - İzmit Nuh Çimento Özel Eğitim Meslek Okulu

02622262061
Serdar Mahallesi Cem Aydın İlkin Sokak No5 İzmit / KOCAELİ
Vizyon
Ortaöğretim çağındaki zihinsel öğrenme yetersizliği olan öğrencilerimizi; akademik, sosyal, dil ve iletişim alanlarında tüm davranışları kazanmış, toplum içerisinde bağımsız olarak yaşayabilen, toplumla bütünleşmiş, iş eğitimi ve meslek ahlakı edinmiş, iş yaşantısına hazır, kendine güvenen, görev ve sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmek.
Misyon
Ulu önder Atatürk´ün "Eğitimde feda edilecek tek fert yoktur" sözü doğrultusunda, bilgi, beceri, teknolojiyi etkin biçimde kullanarak özel eğitime muhtaç bireylerin sahip oldukları yetenekleri mümkün olabilecek en üst seviyeye ulaştıranbireyler yetiştirerek; Türkiye´nin en iyi Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi olmak.
Başlama : 09:00 Bitiş : 14:30
Kalorifer Doğalgaz
Ulaşım
İzmit - İstanbul D 100 Karayolu üzerinde, Sekapark yanındadır.(Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Arkası Nuh Çimento İş Okulu diye geçmektedir)
Kocaeli İzmit Merkez İlçe sınırları içindedir.